Πρώτη φορά στο CarHero;

Μάθετε πως λειτουργεί
Panda Cross 4x4
Ένα όμορφο και ευέλικτο off road animal
Τα υπέρ και τα κατά...
  • Σχεδίαση–Εσωτερικό
  • Εκτός δρόμου δυνατότητες–Τετρακίνηση
  • Τιμή αγοράς–Απουσία 6τάχυτου σασμάν στη ντίζελ έκδοση
  • Τραχύς ντίζελ κινητήρας
Παρουσίαση
Σχεδίαση
Επιδόσεις
Εκδόσεις
Φωτογραφίες
Συμπέρασμα

FIAT Panda Cross 4x4

Αυτό είναι το πιο όμορφο και περιπετειώδες Panda που κατασκευάστηκε ποτέ. Η Fiat, με απλές και στοχευμένες κινήσεις, πρόσθεσε το κερασάκι στην τούρτα στη γκάμα των εκδόσεων του Panda. Η έκδοση “Cross” δε συμπληρώνει απλώς την “οικογένεια” του μικρού ιταλικού μοντέλου αλλά δημιουργεί μια νέα κατηγορία οχημάτων, τα καθαρόαιμα off road πόλης!

Ζητήστε Προσφορά
Σχεδίαση
To «απόλυτο» Panda

Η σκληροτράχηλη εμφάνιση του περιλαμβάνει αλουμινένιες ποδιές εμπρός και πίσω, ευμεγέθεις προφυλακτήρες με ενσωματωμένους προβολείς ομίχλης στο εμπρόσθιο τμήμα, τονισμένους θόλους τροχών, πλαϊνά μαρσπιέ, μπάρες οροφής και αλουμινένιες ζάντες 15 ιντσών με ελαστικά all season 185/65. Στο εσωτερικό, δεν ακολουθείτε στο βαθμό της εξωτερικής σχεδίασης ο “extreme” χαρακτήρας, χωρίς αυτό να σημαίνει πως η έκδοση Cross στερείται εμφάνισης και ποιότητας. Διαθέτει όμορφους χρωματισμούς, πολλές δερμάτινες λεπτομέρειες, ενώ το ταμπλό προσφέρεται σε νέες χρωματικές εκδόσεις που συνδυάζονται ιδανικά με το φινίρισμα λάκας πιάνου του πίνακα οργάνων.

Ενδιαφέρεστε για το Fiat Panda Cross 4x4;

Ζητήστε προσφορά από όλους τους επίσημους εμπόρους της Fiat και βρείτε την καλύτερη τιμή!

Ζητήστε Προσφορά

  • Βρείτε τις καλύτερες τιμές
  • Εύκολα και γρήγορα
  • Συγκρίνετε τις τιμές

Δείτε πως δουλεύει

Επιδόσεις
Απολαυστικό σε άσφαλτο και χώμα

Το μικρό των Ιταλών χάρη στο σύστημα τετρακίνησης Torque on Demand (με δυνατότητα ηλεκτρονικού κλειδώματος του διαφορικού ELD) αποδεικνύεται στην κυριολεξία ασταμάτητο σε εκτός δρόμου περιηγήσεις. Βέβαια οι Ιταλοί προκειμένου να διαφοροποιήσουν την έκδοση Cross από την αντίστοιχη 4x4 φρόντισαν να προβούν στις απαραίτητες βελτιώσεις τόσο στο σύστημα τετρακίνησης όσο και στην απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος αλλά και στις γωνίες προσέγγισης και διαφυγής. Στο σύστημα τετρακίνησης λοιπόν, πρόσθεσαν έναν ειδικό επιλογέα στο εσωτερικό μέσω του οποίου ο οδηγός μπορεί να ελέγχει το σύστημα ανάλογα με τις συνθήκες οδήγησης αλλά και πρόσφυσης. Στην επιλογή Auto, γίνεται αυτόματη κατανομή της ροπής μεταξύ των δύο αξόνων ανάλογα με την πρόσφυση του εδάφους, στο Lock, η τετρακίνηση είναι μόνιμη μέχρι τα 50 χλμ./ώρα, ενώ στο Hill Descent, διατηρείται σταθερή η ταχύτητα του αυτοκινήτου (επενεργώντας ανεξάρτητα στο φρένο του κάθε τροχού) για βέλτιστο έλεγχο σε απότομες κατωφέρειες ή κατά την κίνηση σε κατηφορικές διαδρομές με πολύ μεγάλες ανωμαλίες. Η απόσταση από το έδαφος αυξήθηκε (χάρη και στα “15άρια” ελαστικά) και έφθασε στα 16 εκ. και 15 εκ. αντίστοιχα (για τη ντίζελ & βενζινοκίνητη έκδοση), ενώ αυξήθηκαν επίσης κατά τρεις και μία μοίρα αντίστοιχα οι γωνίες προσέγγισης και διαφυγής, φθάνοντας στην έκδοση Cross στις 24 και 33 μοίρες αντίστοιχα. Ο Twinair κινητήρας των 875 κ.εκ. με τους 85 ίππους κινεί με ευκολία το αμάξωμα αν και εμφανίζει μια μικρή υστέρηση "χαμηλά" έως ότου περάσει στο "δυνατό" πεδίο δράσης του!

Εκδόσεις

Το FIAT Panda Cross 4x4 διατίθεται σε 1 εκδόσεις

Έκδοση Κυβικά Ιπποδύναμη Πόρτες Κατανάλωση
(λτ./100χλμ.)
Εκπομπές CO2 Επιτάχυνση
(0-100χλμ./ώρα)
Καύσιμo Τιμή
0.9 Twinair 875 85 5 4.9 123 12.0 Βενζίνη 17.150 €

Βρείτε την έκδοση που σας ενδιαφέρει

Το έχει 1 εκδόσεις!
Ας επιλέξουμε την ιδανική έκδοση για σας!

Φωτογραφίες
Συμπέρασμα

Αυτοκίνητο πόλης που να κινείται με την ίδια ευκολία σε αστικό περιβάλλον αλλά και στα πιο δύσβατα μονοπάτια δύσκολα συναντάς!

Ζητήστε προσφορά

Από όλους τους συνεργαζόμενους επίσημους αντιπροσώπους, χωρίς να επισκεφθείτε τις εκθέσεις!
Θέλω Προσφορά
FIAT FIAT Panda Cross 4x4 Ένα όμορφο και ευέλικτο off road animal Min price: €17150 17150 Condition: New In stock! Order now!

Στην ίδια κατηγορία και με παραπλήσια τιμή

Δεν έχετε χρησιμοποιήσει ακόμα το CarHero.gr;

Ζητήστε προσφορές για τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν να αγοράσετε από τον καναπέ σας!

Ξεκινήστε Τώρα!

Λυπούμαστε
αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανένας συνεργαζόμενος επίσημος έμπορος που να εξυπηρετεί την περιοχή σας.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Λόγω της πανδημίας του κορονοϊου SARS-Cov-2, οι εκθέσεις αυτοκινήτων έχουν αναστείλει τη λειτουργία τους για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη πλατφόρμα αλλά δεν μπορείτε να υποβάλλετε αίτημα.