Πρώτη φορά στο CarHero;

Μάθετε πως λειτουργεί
FORD
Τύποι αυτοκινήτων
  • Όλα
  • City/Small cars
  • Family/MPV
  • Hatchback
  • Sedan
  • Station Wagon
  • SUV/Crossover
9 Μοντέλα FORD

FORD: ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗΣ!

Το ιστορικό όνομα Ford πραγματοποίησε την εμφάνιση του το 1903 και έκτοτε αποτελεί μία εκ των κορυφαίων αυτοκινητοβιομηχανιών σε παγκόσμιο επίπεδο, με βάση τις ετήσιες πωλήσεις της. Ο χαρακτήρας της παραμένει αναλλοίωτος παρά τις όποιες συμπράξεις με άλλες εταιρείες έχει επιχειρήσει, ενώ πλέον διαθέτει μία γκάμα μοντέλων που ξεπερνάει κάθε προσδοκία.

Η Ford πραγματοποιεί εντυπωσιακή εμπορική πορεία σε όλες τις κατηγορίες, χάρη στα KA+, Fiesta, Focus και Mondeo, ενώ πλέον παρουσιάζεται εξαιρετικά ισχυροποιημένη και στα crossover/SUV, με μοντέλα όπως τα EcoSport, Kuga και Edge. Η επιτυχία αυτή οφείλεται στη νέα σχεδιαστική της φιλοσοφία, σε συνδυασμό με τις πλήρεις εξοπλιστικά εκδόσεις που προσφέρει.

Περισσότερα
Λιγότερα

Με απόλυτη προσαρμοστικότητα στα δεδομένα της εποχής, η Ford προσεγγίζει κατάλληλα τον τομέα της εξέλιξης των μηχανικών της συνόλων, εκσυγχρονίζοντας την κινητήρια γκάμα της με στόχο την βέλτιστη οικονομία καυσίμου, καθώς και την μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα (CO2) για ένα πιο καθαρό περιβάλλον.

Με όλα τα παραπάνω ως κύριο στόχο, η Ford καινοτομεί διαρκώς τόσο σχεδιαστικά, όσο και στον τομέα της άνεσης, της ασφάλειας και της ψυχαγωγίας, ενώ φροντίζει να εξοπλίζει τα μοντέλα της με όλα τα αντίστοιχα συστήματα, τα οποία αποδεικνύονται άκρως βοηθητικά για τον οδηγό και τους επιβάτες σε κάθε περίπτωση.

Δεν έχετε χρησιμοποιήσει ακόμα το CarHero.gr;

Ζητήστε προσφορές για τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν να αγοράσετε από τον καναπέ σας!

Ξεκινήστε Τώρα!

Λυπούμαστε
αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανένας συνεργαζόμενος επίσημος έμπορος που να εξυπηρετεί την περιοχή σας.

Λόγω των ειδικών συνθηκών, το CarHero δεν μπορεί να εξυπηρετήσει τα αιτήματα σας αυτή την περίοδο. Θα επιστρέψουμε σύντομα, με ανανεωμένες δυνατότητες και ευκολίες για τους υποψήφιους αγοραστές!