Πρώτη φορά στο CarHero;

Μάθετε πως λειτουργεί
OPEL
Τύποι αυτοκινήτων
  • Όλα
  • City/Small cars
  • Hatchback
  • Sedan
  • Station Wagon
  • SUV/Crossover
6 Μοντέλα OPEL

OPEL: ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!

Παρά τον έντονο ανταγωνισμό ακόμη και εντός των γερμανικών «τειχών», η Opel παραμένει ιδιαίτερα δημοφιλής στο ευρύ κοινό, ανταποκρινόμενη με επιτυχία σε όλες τις ανάγκες της εποχής. Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η σύμπραξη της με τον όμιλο PSA Peugeot-Citroen, η οποία θα ισχυροποιήσει όλα τα εμπλεκόμενα μέρη.

Η Opel πραγματοποιεί εντυπωσιακή πορεία στα αυτοκίνητα πόλης, αρχικά με το διαχρονικό Corsa το οποίο στην τελευταία γενιά του παρουσιάζεται πιο ολοκληρωμένο από ποτέ, καθώς επίσης και με το πιο στιλάτο ADAM, ένα μοντέλο με απεριόριστες δυνατότητες εξατομίκευσης και επίδοξο «σφετεριστή» της κορυφής, όπου κατοικοεδρεύει το Fiat 500.

Περισσότερα
Λιγότερα

Η νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της και η ελκυστική πολιτική σε τιμές αγοράς, σε συνδυασμό με τις crossover προσθήκες στην γκάμα της, την διατηρούν με ευκολία στις υψηλές θέσεις των προτιμήσεων, ενώ παράλληλα εκσυγχρονίζει την κινητήρια γκάμα της με στόχο την οικονομία καυσίμου και την μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα (CO2).

Πάνω σε αυτό το μοτίβο, η Opel καινοτομεί διαρκώς τόσο σχεδιαστικά, όσο και στον τομέα της άνεσης και της ασφάλειας, ενώ φροντίζει να εξοπλίζει τα μοντέλα της με συστήματα όπως το OnStar και Opel Eye, τα οποία αποδεικνύονται κάτι παραπάνω από χρήσιμα, χωρίς ωστόσο να αμελεί σημαντικούς τομείς όπως οι επιδόσεις.

Δεν έχετε χρησιμοποιήσει ακόμα το CarHero.gr;

Ζητήστε προσφορές για τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν να αγοράσετε από τον καναπέ σας!

Ξεκινήστε Τώρα!

Λυπούμαστε
αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανένας συνεργαζόμενος επίσημος έμπορος που να εξυπηρετεί την περιοχή σας.

Λόγω των ειδικών συνθηκών, το CarHero δεν μπορεί να εξυπηρετήσει τα αιτήματα σας αυτή την περίοδο. Θα επιστρέψουμε σύντομα, με ανανεωμένες δυνατότητες και ευκολίες για τους υποψήφιους αγοραστές!