Πρώτη φορά στο CarHero;

Μάθετε πως λειτουργεί
RENAULT
Τύποι αυτοκινήτων
  • Όλα
  • City/Small cars
  • Family/MPV
  • Hatchback
  • Station Wagon
  • SUV/Crossover
6 Μοντέλα RENAULT

RENAULT: ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ!

Η Renault ιδρύθηκε το 1898 και απέκτησε άμεσα της φήμη της καινοτόμου εταιρείας, σε συνδυασμό με ευφάνταστες σχεδιαστικές επιλογές. Η σύμπραξη της με τη Nissan είχε σημαντική επίδραση στην διαμόρφωση της σημερινής ανανεωμένης γκάμας της, ενώ αμφότερες οι εταιρείες αποκόμισαν σημαντικά οφέλη από την συγκεκριμένη συνεργασία.

Το βασικό χαρακτηριστικό των μοντέλων της γαλλικής φίρμας είναι αναμφίβολα η ξεχωριστή σχεδιαστική τους ταυτότητα, η οποία τα καθιστά άμεσα αναγνωρίσιμα χωρίς περαιτέρω αμφιβολίες. Τα τελευταία χρόνια πραγματοποιείται μια εκ βάθρων ανανέωση στη γκάμα της Renault με προσθήκες νέων μοντέλων και νέα φιλοσοφία στην εμφάνιση τους.

Περισσότερα
Λιγότερα

Πλέον απέκτησε το δικό της crossover το οποίο ακούει στο όνομα Kadjar και πλαισιώνει το ήδη υπάρχον και πιο συμπαγές Captur, ενώ η προσθήκη της νέας γενιάς του διαχρονικού Megane έρχεται για να καλύψει ένα σημαντικό κοινό σε μία εκ των δημοφιλέστερων κατηγοριών της αγοράς. Τα εξίσου πετυχημένα Clio και Twingo ολοκληρώνουν τις επιλογές του αγοραστικού κοινού.

Οι κινητήρες της Renault χρησιμοποιούνται και από τη Nissan, έχοντας αποδειχθεί άκρως αξιόπιστοι και αποδοτικοί, τόσο στις βενζινοκίνητες εκδοχές τους, όσο και στις diesel, χωρίς να επιβαρύνουν το περιβάλλον. Σε αυτό το πλαίσιο κινείται γενικότερα η γαλλική εταιρεία, εξελίσσοντας παράλληλα μέχρι και ηλεκτρικά οχήματα για να καλύψει τις σύγχρονες ανάγκες.

Δεν έχετε χρησιμοποιήσει ακόμα το CarHero.gr;

Ζητήστε προσφορές για τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν να αγοράσετε από τον καναπέ σας!

Ξεκινήστε Τώρα!

Λυπούμαστε
αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανένας συνεργαζόμενος επίσημος έμπορος που να εξυπηρετεί την περιοχή σας.

Λόγω των ειδικών συνθηκών, το CarHero δεν μπορεί να εξυπηρετήσει τα αιτήματα σας αυτή την περίοδο. Θα επιστρέψουμε σύντομα, με ανανεωμένες δυνατότητες και ευκολίες για τους υποψήφιους αγοραστές!