H Seat εισέρχεται στην αγορά μοτοσυκλετών!

Τετ, 06/11/19 34

Το πρωτότυπο Seat eScooter είναι το πρώτο βήμα της ισπανικής φίρμας στην αγορά των μοτοσυκλετών!

SEAT eScooter

Η SEAT ενισχύει τη δέσμευση της στην αστική κινητικότητα και εισέρχεται στην αγορά των μοτοσυκλετών με την παρουσίαση του πρωτότυπου eScooter. Με αυτή τη κίνηση η εταιρεία γίνεται η πρώτη Ευρωπαϊκή αυτοκινητοβιομηχανία που θα εμπορεύεται της δική της πλήρως ηλεκτρική μοτοσυκλέτα το 2020. Η επίσημη παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στις 19 Νοεμβρίου στη Βαρκελώνη στα πλαίσια του Smart City Expo World Congress. Το νέο πρωτότυπο SEAT eScooter θα συμπεριληφθεί στη στρατηγική της εταιρείας για την αστική κινητικότητα, η οποία εστιάζει στην προσφορά βιώσιμων λύσεων για τις πόλεις. Η SEAT είχε ανακοινώσει πως θα προωθήσει τη στρατηγική micromobility του Volkswagen Group στο περασμένο Mobile World Congress. Η στρατηγική αυτή περιλαμβάνει επίσης το πρωτότυπο SEAT Minimó καθώς και το SEAT eXS Kickscooter powered by Segway το οποίο παρουσιάστηκε στα πλαίσια του Smart City Expo 2018. Ο Πρόεδρος της SEAT Luca de Meo δήλωσε ότι «η Βαρκελώνη είναι μία Ευρωπαϊκή πόλη με τις περισσότερες μοτοσυκλέτες κατά κεφαλήν και έχει μακρόχρονη παράδοση στη κινητικότητα σε δύο τροχούς. Για το λόγο αυτό, η SEAT πρόκειται να συνεργαστεί με την κατασκευάστρια εταιρεία ηλεκτρικών μοτοσυκλετών με έδρα τη Βαρκελώνη, Silence και το SEAT eScooter θα πουληθεί τόσο σε ιδιώτες πελάτες όσο και σε στόλους υπηρεσιών sharing».

Λυπούμαστε
αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανένας συνεργαζόμενος επίσημος έμπορος που να εξυπηρετεί την περιοχή σας.